• robbebastiaens@gmail.com

  • 0032 479 220 204

General

S. VDV 150 150 admin

S. VDV

Onlangs een project gedaan met Robbe. Deels een nieuwbouw en deels vervanging/upgrade van bestaande elektrische installatie. Uitstekende service, correcte afspraken, goed overleg, prima uitvoering…
Resultaat: tevreden klant!

L. Dobbelaere 150 150 admin

L. Dobbelaere

Goede en juiste informatie voor installatie zonnepanelen. Op tijd geleverd en prima afwerking voor een eerlijke prijs. Firma waarop je kunt rekenen ! Bedankt Robbe !

S. De Keyser 150 150 admin

S. De Keyser

Via een buur bij Robbe terecht gekomen voor zonnepanelen.
Goede uitleg,correcte afspraken, vlot en goede prijs kwaliteit.
Voor de volgende projecten weten we nu waar we moeten zijn.

C. Bogaerts 150 150 admin

C. Bogaerts

Wij hebben in september 2022 zonnepanelen laten leggen door Robbe. Stipt en correct in zijn offertes en communicatie. Plaatsing met oog voor detail & symmetrie. Zeer professionele werkattitude & opvolging. Vervolgens heeft hij reeds bij drie mensen uit onze dichte kring eveneens zonnepanelen gelegd, echte aanrader!

Testimonial Third 150 150 admin

Testimonial Third

Door de aankoop van een elektrische wagen werden we geadviseerd een laadpaal te installeren. Dhr. Bastiaens gaf inderdaad aan dat het installeren van een laadpaal minder belastend is voor ons huishoudelijk elektriciteitsnet dan onze wagen te laden via een regulier stopcontact.

Testimonial Second 150 150 admin

Testimonial Second

Voor de realisatie van ons nieuwbouwproject in Evergem gingen wij te rade bij Robbe Bastiaens. Hij gaf ons advies over de mogelijkheden van domotica, tekende ons lichtplan uit en berekende het aantal benodigde zonnepanelen.

Testimonial First 150 150 admin

Testimonial First

Robbe ging zeer doordacht te werk. Hij bekeek ons jaarlijks verbruik en eventuele toekomstige investeringen (elektrische auto, airco, warmtepompboiler, …). En berekende aan de hand van deze gegevens het aantal te plaatsen zonnepanelen.